Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results

To The King Jason Paphos είναι επίσημος συνεργάτης του έργου «Keep our Sand and Sea Plastic Free – Destination Zero Plastic in Cyprus»

Το «Keep Our Sand and Sea Plastic Free» είναι μια πρωτοβουλία του TUI Care Foundation σε συνεργασία με το Travel Foundation και την Cyprus Sustainable Tourism Initiative (CSTI). Αυτή η πρωτοβουλία φέρνει σε επαφή τουρίστες, τουριστικές επιχειρήσεις και κατοίκους σε όλο το νησί για να μειώσουν την κατανάλωση πλαστικού μιας χρήσης, ώστε λιγότερο από αυτό να εισέρχεται στη ροή των απορριμμάτων.

Ως αποτέλεσμα των Εξαιρετικών Αποτελεσμάτων της Φάσης Ι του έργου που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αμμοχώστου από το 2019 έως το 2022, το έργο επεκτάθηκε στις επαρχίες Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου. Η Φάση ΙΙ του έργου χρηματοδοτείται από το TUI Care Foundation και παραδίδεται από το CSTI, με την υποστήριξη του Travel Foundation με την ονομασία «Keep our Sand and Sea Plastic Free – Destination Zero Plastic in Cyprus». Το έργο στοχεύει στη συμμετοχή ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων, τοπικών οργανισμών και υπηρεσιών του δημόσιου τομέα.

 

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα