Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results

Tα Mykonos Theoxenia και Asterion εστιάζουν στο wellness με τις Mindful Weeks

Mοναδικές εμπειρίες ενσυναίσθησης και wellbeing όλο το καλοκαίρι στα αγαπημένa luxury resorts στη Μύκονο και τα Χανιά.

ι επιθυμίες και οι ανάγκες των ανθρώπων που ταξιδεύουν αλλάζουν, ακολουθώντας μία μεγάλη παγκόσμια στροφή στην ουσιαστική φροντίδα μυαλού και σώματος στις διακοπές. Έτσι και το Exclusive Collection της Louis Hotels δίνει όλο και μεγαλύτερη σημασία στις πρακτικές ευεξίας δημιουργώντας τις Mindful Weeks αυτό το καλοκαίρι.

Nepal Buddha copper singing bowl at spa salon. Young beautiful woman doing massage therapy singing bowls in the Spa against a waterfall. Sound therapy, recreation, meditation, healthy lifestyle and body care concept.

Σε δύο από τα πιο όμορφα και διάσημα ελληνικά νησιά στον κόσμο λοιπόν, την κοσμοπολίτικη, αλλά ανεξάντλητη και πολυπρόσωπη Μύκονο και τα γεμάτα εκπλήξεις Χανιά, τα ξενοδοχεία Mykonos Theoxenia και Asterion Suites & Spa γίνονται οι ιδανικές κιβωτοί τέτοιων εμπειριών. Οι εμπειρίες χαλάρωσης ξεκινούν ουσιαστικά από τις μοναδικές τοποθεσίες όπου βρίσκονται – το Theoxenia στέκεται περήφανο στην καρδιά της Μυκόνου, σε σημείο που έχει χαρακτηριστεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco, ενώ το Asterion είναι στην αγκαλιά ένος πανέμορφου τοπίου πλάι στη αμμουδιά του Πλατανιά στα Χανιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα