Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results

British Airways Holidays Customer Excellence Award – St Elias Resort

Το St Elias Resort είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε το Βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών της British Airways για το 2018! Αυτό το βραβείο προέρχεται από κριτικές πελατών και έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει τα ξενοδοχεία που κάνουν τους πελάτες τους πιο ευτυχισμένους! Το St Elias Resort έλαβε συνολική βαθμολογία 9/10!

Η British Airways Holidays είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως μέρος της δέσμευσής της για την παροχή υψηλής ποιότητας διακοπών, η British Airways χρησιμοποιεί τα σχόλια των πελατών για να βρει τα ξενοδοχεία με την υψηλότερη βαθμολογία. Η British Airways Holidays συνεργάζεται με την Reevoo, μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη εταιρεία, για να συλλέγει κριτικές από τους πελάτες της. Οι κριτικές συλλέγονται μόνο από πραγματικούς πελάτες της British Airways Holidays, οι οποίοι καλούνται να βαθμολογήσουν τα ξενοδοχεία με βάση την τοποθεσία, την εξυπηρέτηση, την καθαριότητα και την ποιότητα του ύπνου. Οι συμμετέχοντες δίνουν επίσης στο ξενοδοχείο ένα συνολικό σκορ με άριστα το δέκα. Μάθετε περισσότερα για το Reevoo στο
com/reevoo.

Η British Airways Holidays έχει συγκεντρώσει πάνω από 80.000 ανεξάρτητες κριτικές ξενοδοχείων φέτος. Το 2018, η British Airways απένημε 450 Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών σε όλο τον κόσμο για να αναγνωρίσει τα κορυφαία ξενοδοχεία της.

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα