Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results

Το MyBasket φέρνει τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας!

Τις πιο λαχταριστές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που θα σας βάλουν για τα καλά στο γιορτινό πνεύμα φέρνει στην πόρτα σας, το MyBasket.

Η υπηρεσία που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας, επιστρέφει με ξεχωριστές σπιτικές υγιεινές επιλογές με τις πιο λίγες θερμίδες και την πιο μεγάλη απόλαυση! Στο ανανεωμένο μενού του MyBasket, τις εντυπώσεις «κλέβουν» τα παραδοσιακά μελομακάρονα, οι επιλογές φοινικιών που ετοιμάζονται με μοντέρνες πινελιές που απογειώνουν τη γεύση και τα ζεστά cinnamon buns!

Επιλέξτε σπιτικά μελομακάρονα με περγαμόντο και νιώστε στον ουρανίσκο σας μια πραγματική γευστική πανδαισία ενώ οι πιο «τολμηροί» μην χάσετε τα μελομακάρονα με περγαμόντο και μαύρη σοκολάτα! Στις επιλογές βρίσκονται και τα μελομακάρονα με φοινίκια με αυτή την επιλογή να προσφέρεται και με σοκολάτα.

Όλες οι Χριστουγεννιάτικες μας λιχουδιές ανάμεσά τους και τα μελομακάρονά μας, παρασκευάζονται με πρόσμιξη 100% αλεύρι αμυγδάλου, χωρίς γλουτένη και είναι vegan. Έτσι, τα μελομακάρονα μας έχουν μόνο το ένα τρίτο των θερμίδων από τα μελομακάρονα που παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο ώστε να μπορείτε να τα καταναλώνετε χωρίς δισταγμούς!

Στο MyBasket μπορείτε να απολαύσετε φοινίκια όπως δεν το κάνατε ποτέ. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τις δύο γεύσεις: φοινίκια με φυστικοβούτυρο βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα και φοινίκια με καραμελωμένο κάστανο και καρύδι βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Άλλη μια εξαιρετική vegan επιλογή με ελάχιστες θερμίδες.

Επειδή Χριστούγεννα χωρίς κανέλλα… δεν γίνονται στο MyBasket θα βρείτε τα πιο γευσάτα cinnamon buns επικαλυμμένα με Nutella και Oreo ή καραμελωμένα κάστανα. Απολαύστε τα ζεστά στο σπίτι σας. Από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κρουασάν που λατρεύτηκαν από το κοινό! Παραγγείλτε τα σκέτα ή με σοκολάτα και ταξιδέψτε με τις γεύσεις!

Στο MyBasket θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές Χριστουγεννιάτικων boxes για να δωρίσετε στους αγαπημένους σας. Τα κουτιά περιέχουν κρασιά, τυριά, μελομακάρονα, λάδι, φοινίκια και άλλα. Ανακαλύψτε τα όλα και δείτε τι ταιριάζει στον καθένα.

Η ασφάλεια και υγιεινή της υπηρεσίας είναι δεδομένη ενώ κατά την παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή της παράδοσης χωρίς επαφή (contactless delivery). Όλα τα είδη του MyBasket ανανεώνονται και εμπλουτίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Παραγγείλετε σήμερα στο foody.com.cy ή στο deliveryman.com.cy και γεμίστε το καλάθι σας με τοπικές και διεθνείς γεύσεις.

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα