Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results

Το Louis Corcyra Beach βραβεύτηκε από την HotelsCombined!

Το Louis Corcyra Beach βραβεύτηκε από το HotelsCombined!

Η HotelsCombined είναι ένας ιστότοπος σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων που πρόσφατα ανακοινώθηκε ως ο καλύτερος ιστότοπος κρατήσεων ξενοδοχείων το 2020 από τον Frommer’s.
Το HotelsCombined που ανήκει στην KAYAK, επέλεξε το Louis Corcyra Beach – All inclusive για να λάβει το επίσημο Βραβείο Αναγνώρισης Αριστείας. Αυτή η επιλογή προήλθε από εκτενείς έρευνες του HotelsCombined χρησιμοποιώντας δεδομένα από εκατομμύρια κριτικές επισκεπτών για ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων στην Ελλάδα.
Το Louis Corcyra Beach – All inclusive παρήγαγε με συνέπεια μια υψηλή βαθμολογία ικανοποίησης μεταξύ των επισκεπτών και των εμπειρογνωμόνων της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.
Το Louis Corcyra Beach – All inclusive συμμετέχει τώρα σε μια ελίτ ομάδα ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο που έχουν απονεμηθεί το HotelsCombined Recognition of Excellence. Αυτή η αποκλειστική συλλογή καταλυμάτων υψηλής βαθμολογίας έχει επιλεγεί χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων, όπως η ποιότητα και η συνέπεια των κριτικών, η απουσία επαναλαμβανόμενων ή άλυτων ζητημάτων με τους πελάτες, η δημοτικότητα του καταλύματος και, φυσικά, η συνολική βαθμολογία που προκύπτει.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Το Louis Corcyra Beach – all inclusive έχει αποδείξει τη θέση του ανάμεσά τους με αυτό το βραβείο και τη δέσμευσή του να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους επισκέπτες », δήλωσε η Melinda Balazs, Διευθύντρια προγράμματος βραβείων ξενοδοχείων στο HotelsCombined.
«Με το HotelsCombined, 30 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκουν τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων διαθέσιμες στο διαδίκτυο κάθε μήνα. Το HotelsCombined Recognition of Excellence Award καθιστά ακόμη πιο εύκολο για τους ταξιδιώτες να βρουν τα κορυφαία ξενοδοχεία για εξυπηρέτηση πελατών και να εγγυηθούν την καλύτερη αξία για τα χρήματά τους. “Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.hotelscombined.com/

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα