Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results

Το King Jason Paphos βραβεύτηκε από το HotelsCombined!

Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι το ξενοδοχείο μας στην Πάφο, Κύπρος The King Jason Paphos βραβεύτηκε από το HotelsCombined ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο για το 2021!

Το HotelsCombined αναγνωρίζει το The King Jason Paphos μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων στην Κύπρο. Το HotelsCombined είναι ένας ιστότοπος σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων που αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος ιστότοπος κρατήσεων ξενοδοχείων για δύο συνεχόμενα έτη για το 2020 και το 2021 από τον Frommer’s.

Το HotelsCombined που ανήκει στην KAYAK, επέλεξε το The King Jason Paphos – Σχεδιασμένο για ενήλικες για να λάβει το επίσημο Βραβείο Αναγνώρισης Αριστείας. Αυτή η επιλογή προήλθε από εκτενείς έρευνες του HotelsCombined χρησιμοποιώντας δεδομένα από εκατομμύρια κριτικές επισκεπτών για ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων στην Κύπρο.

Το King Jason Paphos – Σχεδιασμένο για ενήλικες έχει παράγει σταθερά υψηλή βαθμολογία ικανοποίησης μεταξύ των επισκεπτών και των εμπειρογνωμόνων της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

The King Jason Paphos – Σχεδιασμένο για ενήλικες, πλέον συμμετέχει σε μια ομάδα ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο που έχουν βραβευτεί με την Αναγνώριση Αριστείας στο HotelsCombined. Αυτή η αποκλειστική συλλογή καταλυμάτων υψηλής βαθμολογίας έχει επιλεγεί χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων, όπως η ποιότητα και η συνέπεια των κριτικών, η απουσία επαναλαμβανόμενων ή ανεπίλυτων ζητημάτων με τους πελάτες, η δημοτικότητα του καταλύματος και, φυσικά, η συνολική βαθμολογία που προκύπτει.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο. Το King Jason Paphos – Σχεδιασμένος για ενήλικες έχει αποδείξει τη θέση του ανάμεσά τους με αυτό το βραβείο και τη δέσμευσή του να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους επισκέπτες », δήλωσε η Melinda Balazs, Διευθύντρια προγράμματος βραβείων ξενοδοχείων στο HotelsCombined.

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα