Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results

Σύναξη αστεριών στα ξενοδοχεία της Louis Hotels!

Το event του καλοκαιριού, με την υπογραφή της Louis Hotels πραγματοποιήθηκε το διήμερο 4-5 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Louis Nausicaa Beach και The King Jason στον Πρωταρά. Στο κλειστό glamorous weekend συμμετείχε σύσσωμο το κυπριακό star-system.

To διήμερο κορυφώθηκε με εντυπωσιακό πάρτι στο Louis Nausicaa Beach. Τις εντυπώσεις έκλεψαν το φαντασμαγορικό show σε ξηρό πάγο στην πισίνα και φυσικά το μενού της βραδιάς που είχε την υπογραφή της ομάδας της Louis Hotels!

Στο πάρτι που είχε την ονομασία “The Stars Under The Stars” οι celebrities απόλαυσαν signature cocktails και διασκέδασαν κάτω από τον έναστρο ουρανό υπό τους ήχους guest DJ.

Οι influencers αφού αποθέωσαν το ηλιοβασίλεμα από το εντυπωσιακό ξενοδοχείο, The King Jason στον Πρωταρά στο οποίο διέμειναν όλο το Σαββατοκύριακο, μετέβηκαν στο Louis Nausicaa Beach όπου έζησαν μαγικές στιγμές «καλωσορίζοντας» τον πιο θερμό μήνα του χρόνου και δίνοντας το έναυσμα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι προσκεκλημένοι της Louis Hotels χρησιμοποιώντας το hashtag #xanamazi έδειξαν πόσο ονειρική ήταν η εμπειρία που έζησαν σε όλο το weekend.

Το διήμερο, οι influencers είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και να απολαύσουν από κοντά την ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας που παρέχουν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα, που αποτυπώνεται στα ψηλά scores που λαμβάνουν κάθε χρόνο, στα φοβερά locations που βρίσκονται και στις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Ανάμεσα στα happenings του διημέρου ήταν το «Pool day» του Σαββάτου στο μοντέρνο, The King Jason Ηotel με cocktails και τσιμπήματα καθώς και το «Beach day» στο δημοφιλές Louis Nausicaa Beach που κορυφώθηκε με το «Greek tapas lunch»!

Σε όλα τα happenings τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και άλλων αρμοδίων αρχών για την προστασία της υγείας των προσκεκλημένων και του προσωπικού.

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα