Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results

Πασχα με Louis Hotels σε Ελληνικά νησιά!

Τα ξενοδοχεία Louis προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής για το Πάσχα, σε Ελληνικά νησιά. Από την παραδοσιακή φιλοξενία έως τις πολυτελείς παροχές, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εορταστική ατμόσφαιρα σε τρία επιλεγμένα ξενοδοχεία. Με προσεγμένα πακέτα διαμονής, πλούσια γαστρονομική προσφορά και εκδηλώσεις εορτασμού, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία Πάσχα στην Ελλάδα με τα ξενοδοχεία Louis.

Louis Apostolata Resort & Island

Με την άφιξη των πελατών στο ξενοδοχείο την Mεγάλη Παρασκευή 3 του Μαι, προσφέρουμε ένα ποτό καλωσορίσματος. Από τη Μ. Παρασκευή μέχρι και το Μ. Σάββατο θα υπάρχουν και στο πρωινό και στο δείπνο πολλές νηστίσιμες επιλογές για όλους όσους νηστεύουν και ανήμερα του Πάσχα, το Πασχαλινό μεσημεριανό τραπέζι θα στηθεί στο κεντρικό εστιατόριο ‘Sea Pearl’ όπου και θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

Εξωτερικές δραστηριότητες

Μερικές δραστηριότητες που προτείνει το ξενοδοχείο για κοντινές αποδράσεις είναι:

  • Επίσκεψη στη ιερά μονή Αγ. Γερασίμου και το ιερό σπήλαιο του Αγίου Γερασίμου.
  • Επίσκεψη στο γραφική πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι.
  • Επίσκεψη στο σπήλαιο Μελισσάνης και στο σπήλαιο Δρογαράτης

Για περισσότερες πληοροφρίες καλέστε 0030 26710 83581

Kerkyra Blue Hotel n’ Spa

Για το Πασχαλινο Γευμα θα προσφέρεται παραδοσιακή μαγειρίτσα την Μεγάλη Παρασκευή, παραδοσιακό μενού το Μεγάλο Σάββατο και πασχαλινό γεύμα την Κυριακή. Το ξενοδοχείο θα παρέχει διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους αλλά και εκδηλώσεις και για το Πάσχα όπως ζωντανή μουσική την Κυριακή! Προπληρώστε και κερδίστε μέχρι και 30% έκπτωση σε Premium All-Inclusive. Θα παρέχεται δωρεάν υπηρεσία λεωφορείου από το ξενοδοχείο και επιστροφή για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παραστούν σε όλες τις κύριες εκδηλώσεις του Πάσχα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη της Κέρκυρας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε +30 26610 24030

Asterion Suites & Spa

Το Asterion Suites & Spa, ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στην Κρήτη, υπόσχεται μια εκλεκτή εμπειρία Πάσχας γεμάτη γεύσεις και παραδοσιακή φιλοξενία. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πολλά νόστημα πιάτα αλλά και κοκορέτσι, με μια παραδοσιακή συνταγή της περιοχής, σε ένα περιβάλλον πλήρους πολυτέλειας και άνεσης. Με εκλεκτά υλικά και εξαιρετική εκτέλεση, το Asterion Suites & Spa αποτελεί μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στους επισκέπτες του.

Για περισσότερες πληοροφορίες καλέστε το ξενοδοχείο +30 2821020945

 

 

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα