Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results

Πάσχα στα Louis Hotels με μοναδικές προσφορές και παραδοσιακές γεύσεις!

Πασχαλινές εορτές στην Louis Hotels σε Πρωταρά και την Πάφο σηματοδοτούν μια μοναδική εποχή εορτών και χαλάρωσης. Ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη απόλαυση με προσφορές Premium All-Inclusive και δωρεάν διανηχτερευσης σε παιδειά. Απολαύστε την πανέμορφη παραλία και τα κρυστάλλινα νερά της Κύπρου, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε πλήρως Πασχαλινά εδέσματα στα ξενοδοχεία μας.

Louis St. Elias Resort:

Αναστάσιμο δείπνο στο St. Elias για ένα αξέχαστο οικογενειακό Πάσχα. Θα υπάρχει παραδοσιακή μαγειρίτσα, τσουρέκι, φλαουνες και βαμμένα αυγά για τσούγκρισμα.  Για την μεσημεριανή φιέστα προσφέρουμε ένα πλούσιο παραδοσιακό Κυπριακό μενού και για τους μικρούς μας φίλους έχουμε οργανώση διάφορα πασχαλινά παιχνίδια μέσο της ομάδας του Entertainment! Κάντε κράτηση μέχρι τις 26/04/2024 και απολαύστε δωρεάν διαμονή για δύο παιδειά σε Premium All-Inclusive, οπου συνδυάζεται και με extra εκπτωση απο το Loyalty πρόγραμμα του MyLHClub!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το ξενοδοχειο στο: +357 23 831 300

Louis Paphos Breeze:

Γιορτάζουμε Πάσχα στο Louis Paphos Breeze με αναβαθμισμένο μεσημεριανό buffet με κοκορέτσι, χοιρινή και αρνίσια σούβλα καθώς και παραδοσιακά αυγά, και αφήνουμε για φινάλε λαχταριστά τσουρέκια. Κάντε κρατήσεις μέχρι τις 26/04/2024 και απολαύστε σε Premium All-Inclusive διανυκτέρευση για 2 παιδειά δωρεάν και extra έκπτωση με το Loyalty πρόγαμμα του MyLHClub!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το ξενοδοχείο στο +357 26 950 200

Royal Apollonia Limassol

Το Royal Apollonia στη Λεμεσό της Κύπρου υπόσχεται μια μαγική εμπειρία για το Πάσχα, με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού που θα απογειώσει και ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικά επισκέπτες. Με υλικά από την τοπική παραγωγή και διεθνείς επιρροές, το μενού του Πάσχα στο Royal Apollonia συνδυάζει την ποιότητα των συστατικών με τη δημιουργικότητα του σεφ, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

 

 

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα