Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results

Βραδιά Michelin All Star Voyage Culinaire στο Apanemi, του Mykonos Theoxenia

Μύκονος, Ελλάδα – Στο εστιατόριο Apanemi του Mykonos Theoxenia, θα πραγματοποιηθεί μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία στις 2 Ιουνίου 2024, το Michelin All Star Voyage Culinaire.

Το αποκλειστικό γεγονός θα περιλαμβάνει ένα μενού γευσιγνωσίας με αλμυρά και γλυκά αριστουργήματα που δημιουργήθηκαν από μερικούς από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο: από τη Γαλλία για ένα βράδυ μόνο οι pâtissière Gilles Marchal και Michelin starred σεφ Alain Llorca, μαζί με τους σεφ του Apanemi Jerome Serres, Γιάννης Μπαξεβάνης και Αντωνία Κονόμη. Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μια εξαιρετική σύντηξη γαλλικής και ελληνικής κουζίνας, με φόντο τους εμβληματικούς ανεμόμυλους της Μυκόνου και την ειδυλλιακή τοποθεσία του Theoxenia.

Γιορτάστε στις 2 Ιουνίου την τέχνη της υψηλής γαστρονομίας, καθώς αυτοί οι σεφ βραβευμένοι με πολλαπλά αστέρια Michelin ενώνονται για μία μοναδική νύχτα, για να δημιουργήσουν μια γαστρονομική περιπέτεια που υπόσχεται να ενθουσιάσει όλες τις αισθήσεις. Μην χάσετε αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία να βιώσετε την γαστρονομική αριστεία στην καρδιά της Μυκόνου στο Theoxenia, μέλος των Design Hotels by Marriott.

Βιογραφικά των Σεφ:

Gilles Marchal
O διάσημος Γάλλος pâtissière, Gilles Marchal είναι γνωστός για τα εκλεπτυσμένα και καινοτόμα επιδόρπια του. Με εμπειρία σε αναγνωρισμένα pâtissièrie όπως το Maison du Chocolat και το Le Bristol Paris, ο Marchal έχει κερδίσει πολυάριθμες διακρίσεις για την δημιουργική προσέγγισή του στην παραδοσιακή γαλλική ζαχαροπλαστική.

Alain Llorca
Ο Alain Llorca είναι ένας σεφ με αστέρι Michelin γνωστός για την εξαιρετική μεσογειακή του κουζίνα. Το εστιατόριό του, Alain Llorca, στους λόφους του Saint-Paul de Vence, της Γαλλίας, αναδεικνύει την μαεστρία του στις γεύσεις και την αφοσίωσή του στη χρήση των καλύτερων τοπικών υλικών, κερδίζοντας ευρεία αναγνώριση στον γαστρονομικό κόσμο.

Jerome Serres
Ο Jerome Serres έχει βραβευτεί με το αστέρι Michelin τέσσερεις φορές για την γαστρονομική αριστεία και καινοτομία του. Η εκτενής καριέρα του περιλαμβάνει ηγετικούς ρόλους σε κορυφαία εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη, όπου εντυπωσιάζει συνεχώς με τις εκλεπτυσμένες τεχνικές του και το πάθος του για τη δημιουργία αξέχαστων γευστικών εμπειριών.

Γιάννης Μπαξεβάνης
Ο Γιάννης Μπαξεβάνης είναι μια εξέχουσα μορφή στην ελληνική γαστρονομία, γνωστός για την εφευρετική χρήση παραδοσιακών ελληνικών υλικών και μοντέρνων μαγειρικών τεχνικών. Η δουλειά του του έχει αποφέρει πολλαπλές διακρίσεις και αναγνώριση ως ένας από τους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας, φέρνοντας μια σύγχρονη πινελιά στα κλασικά ελληνικά πιάτα.

Αντωνία Κονόμη
Η Αντωνία Κονόμη είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στη γαστρονομική σκηνή, γνωστή για την δημιουργική ανάδειξη ελληνικών και μεσογειακών γεύσεων. Η καινοτόμα προσέγγισή της και η αφοσίωσή της στη βιωσιμότητα την χαρακτηρίζουν, κερδίζοντας επαίνους από κριτικούς και επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Apanemi στο Mykonos Theoxenia.
Μύκονος, Χώρα, 84600, Κάτω Μύλοι, Ελλάδα
Τ: +30 22890 22230
E: info@mykonostheoxenia.com

Σχετικά με το Mykonos Theoxenia:

Το εμβληματικό ξενοδοχείο με ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, συνεχίζει την πεντάστερη κληρονομιά που ξεκίνησε τη δεκαετία του ’60. Ένας χώρος προστατευόμενος από το Υπουργείο Πολιτισμού και μέλος των Design Hotels by Marriott, το Mykonos Theoxenia εκπλήσσει με ανυψωμένη αισθητική που είναι ριζωμένη στην κλασική ελληνική ψυχή. Τα χρώματα συντονίζονται με το φυσικό τοπίο και οι γλυπτικές μορφές συμβάλλουν στην φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα μας. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την ουσία και την ευαίσθητη απλότητα του ελληνικού καλοκαιριού.

 

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα