image

Blog

no results

Η τάση στις διακοπές που αποκτά συνεχώς νέους “followers”

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι έχουμε στο μυαλό μας στις διακοπές. Οι συζητήσεις συνήθως ξεκινούν ή καταλήγουν στις επιλογές που είναι αμέτρητες. Είτε έχεις αποφασίσει να περάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές με την οικογένεια, το έτερο ήμισυ ή την παρέα σου πάντα θα ψάχνεις την πιο ξεχωριστή εμπειρία που θα σου αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Υπάρχει πάντοτε η κλασική επιλογή του μεγάλου ξενοδοχείου στο οποίο θα απολαύσεις ήλιο, θάλασσα και άνεση, υπάρχει το κάμπινγκ για πιο περιπετειώδεις τύπους, υπάρχει η επιλογή του αγροτουρισμού και άλλες πολλές. Τα τελευταία χρόνια μια είναι η τάση που ξεχωρίζει και γνωρίζει συνεχώς νέους ακόλουθους. Μάλιστα, η ζήτηση για αυτό το είδος καταλύματος είναι έντονη και οι ξενοδόχοι προσαρμόζουν όλο και περισσότερο το προϊόν τους για να ταιριάζει με τις απαιτήσεις του κοινού.  Πρόκειται για τις επαύλεις (εξυπηρετούμενες και μη) οι οποίες έρχονται σαν μια διαφορετική και εναλλακτική επιλογή που συνδυάζει ησυχία, ανεξαρτησία, και πολλά άλλα καλά στοιχεία πολλών επιλογών δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο εμπειριών. 

Τα πλεονεκτήματα του να επιλέξει κανείς μια έπαυλη για να περάσει τις διακοπές του είναι πολλά. Οι επαύλεις, εκτός του ότι παρέχουν την ιδιωτικότητα στους επισκέπτες, διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά με την αυθεντικότητά τους να τις καθιστά ιδανικές τοποθεσίες για άτομα που ψάχνουν κάτι το διαφορετικό για τις διακοπές τους. Την ελευθερία που σου προσφέρει το κλειστό περιβάλλον μιας έπαυλης μπορείς να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο, απολαμβάνοντας τις βουτιές και το μπάνιο σου στην ιδιωτική πισίνα και περνώντας ωραίες προσωπικές στιγμές χωρίς έγνοιες.

Οι επισκέπτες θα βρουν σε μια έπαυλη όλες τις ανέσεις που έχουν στο σπίτι τους και άλλες τόσες, στον υπερθετικό βαθμό! Η εμπειρία διαμονής σε ένα τέτοιο χώρο, περιέχει και άλλα χαρακτηριστικά καθώς οι επαύλεις είναι στην ουσία πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα σπίτια με κήπο, πισίνα και μοντέρνα κουζίνα και άλλες ανέσεις ώστε να μην χρειαστεί αν δεν θέλεις, να βγεις έξω. Συνήθως, οι επαύλεις πολυτελείας παρέχουν κυριολεκτικά τα πάντα: μπουρνούζια, παντόφλες, δωρεάν wifi, ηλεκτρικά είδη, ακόμα και ορθοπεδικά κρεβάτια.

Τις κορυφαίες επιλογές σε επαύλεις, προσφέρει εδώ και χρόνια η Louis Hotels σε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Κύπρου, τον Πρωταρά. Οι Louis Nausicaa Luxury Villas και Louis Althea Kalamies Luxury Villas είναι συγκροτήματα από πολυτελείς επαύλεις με καθημερινή εξυπηρέτηση, ιδιαίτερα ξεχωριστή διακόσμηση και πολυτέλεια.  Μαζί με την έπαυλη 3 υπνοδωματίων Louis Chris Le Mare  που βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα, και δημιουργήθηκε με πολλή λεπτομέρεια και γούστο, αποτελούν την συλλογή επαύλεων της Louis Hotels, όπου κάποιος μπορεί να ζήσει την πιο εξαιρετική εμπειρία διακοπών.

Κάντε τις κρατήσεις σας εντός Μαΐου και επωφεληθείτε έκπτωσης έως και 30% για κάθε διανυκτέρευση! Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία διαμονής στις πολυτελείς επαύλεις της Louis Hotels και χαρίστε στον εαυτό σας ξέγνοιαστες στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στις καλύτερες τιμές κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels, www.louishotels.com.