Σαράντα πιάτα για το σαρανταήμερο από Το Ελληνικό!

Διανύουμε τις πρώτες μέρες της Σαρακοστιανής που προηγείται του Πάσχα. Όπως ξέρουμε η μεγαλύτερη Χριστιανική γιορτή αυτή ολοκληρώνεται με οικογενειακές συνάξεις και μπόλικο φαγητό που περιλαμβάνει κυρίως κρέας. Πριν τα μεγάλα τραπέζια δίνεται σε όλους η ευκαιρία να νηστέψουν για να καθαρίσουν σωματικά και ψυχικά.

Η Louis Hotels πρόσθεσε στα ξενοδοχεία της το πεντάστερο Asterion στην Κρήτη!

Άλλο ένα πεντάστερο ξενοδοχείο προσθέτει στη συλλογή της η Louis Hotels. Ο όμιλος ξενοδοχείων που έγινε συνώνυμος με την ποιοτική εμπειρία φιλοξενίας ανακοίνωσε την ενοικίαση και διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου Asterion Suites & Spa που βρίσκεται στην Κρήτη στον Πλατανιά Χανίων και συγκεκριμένα στην ιδιωτική παραλία Πύργου Ψηλονέρου.

To Αkakiko παρουσίασε τα καινούργια πιάτα και τη νέα του εκστρατεία

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιαπωνική κουζίνα και παράδοση, το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko παρουσίασε στους εκπροσώπους των μέσων και food bloggers τα πιάτα του ανανεωμένου του μενού.

Νέο πρόσωπο το 2020 για το Louis Phaethon Beach!

Σε μια προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης των εμπειριών των πελατών μας, η Louis Hotels επενδύει σημαντικά στην ανακαίνιση των υφιστάμενων ακινήτων της. Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2020, το διάσημο ξενοδοχείο μας Louis Phaethon Beach, που βρίσκεται στην Πάφο, Κύπρος, υποβλήθηκε σε μεγάλη ανακαίνιση.