image

Blog

no results

Το Paphos Breeze βραβεύτηκε στα British Airways Customer Excellence Awards!

Το Louis Paphos Breeze με χαρά σας ανακοινώνει πως έλαβε το βραβείο British Airways Customer Excellence Award! Αυτό το βραβείο προέρχεται από αμερόληπτες κριτικές πελατών και έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει τα ξενοδοχεία που κάνουν τους επισκέπτες τους πιο χαρούμενους. Το Louis Paphos Breeze έλαβε συνολικό σκορ 9,1 / 10!

Η British Airways έχει αναγνωρίσει το ξενοδοχείο μας γιατί έχει εντυπωσιάσει τους πελάτες τους φέτος. Το Βραβείο Αριστείας Πελατών της British Airways απονέμεται κάθε χρόνο στα κορυφαία ξενοδοχεία τους, βασισμένα εξ ολοκλήρου στα σχόλια που λαμβάνουν από τους πελάτες τους. Φέτος απονέμουν σχεδόν 650 βραβεία, πράγμα που σημαίνει ότι κατέταξαν το Louis Paphos Breeze στο κορυφαίο 5% των υψηλότερων βαθμολογιών ξενοδοχείων για το 2019.

Η British Airways Holidays είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο πλαίσιο της δέσμευσής της να παρέχει διακοπές υψηλής ποιότητας, η British Airways χρησιμοποιεί τα σχόλια των πελατών της για να βρει τα κορυφαία ξενοδοχεία της. Η British Airways Holidays συνεργάζεται με την Reevoo, μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη εταιρεία, για τη συλλογή κριτικών από τους πελάτες τους. Οι κριτικές συλλέγονται μόνο από γνήσιους πελάτες της British Airways Holidays, οι οποίοι καλούνται να βαθμολογήσουν ξενοδοχεία με βάση την τοποθεσία, την εξυπηρέτηση, την καθαριότητα και την ποιότητα του ύπνου. Οι συμμετέχοντες δίνουν επίσης στο ξενοδοχείο μια συνολική βαθμολογία με άριστα το δέκα. Μάθετε περισσότερα για το Reevoo στη διεύθυνση ba.com/reevoo .