Louis Hotels | Πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο | Νέα

Νέα

no results
image

Βραδιά Michelin All Star Voyage Culinaire στο Apanemi, του Mykonos Theoxenia

Μύκονος, Ελλάδα – Στο εστιατόριο Apanemi του Mykonos Theoxenia, θα πραγματοποιηθεί μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία στις 2 Ιουνίου 2024, το Michelin All Star Voyage Culinaire.

image

Πασχα με Louis Hotels σε Ελληνικά νησιά!

Τα ξενοδοχεία Louis προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής για το Πάσχα, σε Ελληνικά νησιά. Από την παραδοσιακή φιλοξενία έως τις πολυτελείς παροχές, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εορταστική ατμόσφαιρα σε τρία επιλεγμένα ξενοδοχεία. Με προσεγμένα πακέτα διαμονής, πλούσια γαστρονομική προσφορά και εκδηλώσεις εορτασμού, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία Πάσχα στην Ελλάδα με τα ξενοδοχεία Louis.

image

Πάσχα στα Louis Hotels με μοναδικές προσφορές και παραδοσιακές γεύσεις!

Πασχαλινές εορτές στην Louis Hotels σε Πρωταρά και την Πάφο σηματοδοτούν μια μοναδική εποχή εορτών και χαλάρωσης. Ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη απόλαυση με προσφορές Premium All-Inclusive και δωρεάν διανηχτερευσης σε παιδειά. Απολαύστε την πανέμορφη παραλία και τα κρυστάλλινα νερά της Κύπρου, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε πλήρως Πασχαλινά εδέσματα στα ξενοδοχεία μας.

image

Το ξενοδοχείο Nausicaa Beach της Louis Hotels βραβεύτηκε ως το καλύτερο TUI BLUE for Family ξενοδοχείο παγκοσμίως

Η Louis Hotels επιβεβαιώνοντας τη συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των ξενοδοχείων του ομίλου, με σταθερή προσήλωση στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας, έλαβε μία ακόμα πολύ σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο Louis Nausicaa Beach, το οποίο στις 28/02 βραβεύτηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο παγκοσμίως στην ικανοποίηση πελατών στα TUI BLUE AWARDS 2024, στο Cabo Verde.

image

Δύο κορυφαία ξενοδοχεία της Louis Hotels ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου!

Η Louis Hotels επιβεβαιώνει τη διαρκή εξέλιξη, τη συνεχή αναβάθμιση των ξενοδοχείων του ομίλου και τη σταθερή προσήλωση στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας με μια ακόμα διάκριση για τα ξενοδοχεία Infinity Blu και The King Jason Protaras, τα οποία εξασφάλισαν από μια θέση στα TUI Top 100 Best Hotels παγκοσμίως.

image

Καρναβάλι στο Royal Apollonia της Λεμεσού με εορταστική διάθεση και μοναδικές προσφορές!

Η επικείμενη περίοδος του καρναβαλιού και η Καθαρά Δευτέρα αποτελούν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση, και το ξενοδοχείο Royal Apollonia της Louis Hotels δεν θα μπορούσε να μην την τιμήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Με μια σειρά από εορταστικές δραστηριότητες και προσφορές, το Royal Apollonia υπόσχεται ένα αξέχαστο τριήμερο για όλους τους επισκέπτες του.

image

Discover the Luxurious Charm of the Newest Hotel in Paphos

Welcome to Cali Resort & Spa, the newest addition to the vibrant city of Paphos in Cyprus. Nestled in the enchanting surroundings of Blue-Flag Coral Bay, Cali Resort & Spa is a luxurious 5-star sanctuary designed for adults. Opening its doors in May 2024, this exceptional hotel is set to redefine the meaning of indulgence and relaxation. Let’s take a closer look at the unparalleled charm and beauty that this newest gem in Paphos has to offer.

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα